Om
↑ Klicka på menyknappen för fler alternativ.
Donationer & reklam
FindWind utvecklas med målet att göra sökandet efter de bästa vindarna och vågorna enklare än någonsin. FindWinds vision är mer tid på vattnet för alla surfare.

Tjänsten är fri för alla att använda och det tack vare donationer, reklam och väl valda samarbeten.

↓ FindWind fortsätter att utvecklas
↓ Visas vettiga annonser?
↓ Vill du nå aktiva personer?
↓ Annonsera via Googles reklamplattform
↓ Andra samarbeten?

FindWind fortsätter att utvecklas ↑

Alltsedan starten 2004 har donationer haft en helt avgörande betydelse. Utan ert stöd inget FindWind. Och med hopp om att öka möjligheterna framåt gjorde reklam entré på sajten november 2021.

Genom ert stöd, reklam och samarbeten hoppas jag kunna lägga i en extra växel. Faller det väl ut kommer slantarna spenderas på bättre väderinformation, mer frekventa prognosuppdateringar och snabbare servrar.

→ Swish 0702726726.

→ PayPal.me/FindWind.

Visas vettiga annonser? ↑

Vilka annonser som visas beror som bekant på vem du är på Internet. Jag gör vad jag kan för att annonserna ska vara ok och inte stå i vägen för sökandet efter de bästa vindarna och vågorna.

Är du seriöst intresserad av innehållet får du gärna klicka dig fram till annonsören och på så sätt också ge FindWind hjälp på traven.

Tycker du istället att en annons är olämplig kontaktar du peter@findwind.se för att ge mig möjlighet att justera annonsfilter och blockeringar.

Vill du nå aktiva personer? ↑

Med reklam på FindWind.se når du surfare och andra intresserade av vind, vågor och väder. Sajten har allt fler och årligen drygt 30000 svenska besökare. Som mest 10000 besökare per månad, som minst kring 2000.

Reklam för surf, sport, rörelse och friluftsliv är mitt i prick. Men kom ihåg att surfare också befinner sig på land då och då.

Annonsera via Googles reklamplattform ↑

Det tar inte många minuter att komma igång.
→ Läs om hur det går till steg för steg på Google.com
→ Youtubevideos från Google som berättar hur du gör

Annonsering sker som kampanjer med viss budget och andra egenskaper. Du kan själv välja de sajter och sidor där du vill placera dina annonser.
→ Youtubeklipp om annonsering på viss sajt eller sida

Några exempel på annonsplatser på FindWind:
• findwind.se - annonser på hela FindWind
• findwind.se/wave - fokuserar på vågsurfare
• findwind.se/wind/gotland - vindsurf och kite på öijn
• findwind.se/spot - den populäraste sidan
• findwind.se/spot/apelviken - med sikte på locals

Kontakta mig gärna med frågor och förslag via peter@findwind.se. Jag vill också gärna ta del av era erfarenheter - fungerar det bra?

Andra samarbeten? ↑

Har du idéer kring andra samarbeten som kan bidra till den ädla visionen att fler människor ska spendera mer tid på vattnet?

Kanske vill du göra reklam direkt på sajten istället för att gå via Google? Eller vill du bli sajtens huvudsponsor för hela 2022? Hör av dig till peter@findwind.se.